Mehtap Deveci Ankara’nın Yıldızı

Ankara’nın gülen yüzü ve cemiyet hayatının vazgeçilmezi Mehtap Deveci Ankara HiltonSA’da düzenlenen TU’u Atalier’in 1. Yaş günü kutlamalarına katıldı… Yine muhteşem bir Event’te dostlarla buluştuk diyen Mehtap Deveci yıllara meydan..

Mehtap Deveci Ankara’nın Yıldızı
Son Güncelleme: Whatsapp
Ankara’nın gülen yüzü ve cemiyet hayatının vazgeçilmezi Mehtap Deveci Ankara HiltonSA’da düzenlenen TU’u Atalier’in 1. Yaş günü kutlamalarına katıldı…

Yine muhteşem bir Event’te dostlarla buluştuk diyen Mehtap Deveci yıllara meydan okuyan Ebru Akel ile bu gün muhteşem bir zaman geçirdik şeklinde konuştu.

HÜLYA ALTINEL FENERCİOĞLU – MEHTAP DEVECİ

Ebru Akel ile bir müddet sohbet eden Mehtap Deveci, “Tasarımcılarımızdan TU’u Atelier bugün yeni yaşını kutluyor, Modanın yeni hali Tu’u Atelier verdiği  partisinde, Tuğba Özdemir ve Ebru Akel yine dostlarım 1. Yaş gününü  hep beraber kutladık. Kendisine nice yıllara ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

EBRU AKEL – MEHTAP DEVECİ

Mehtap Deveci’nin dostları her zaman güzel ve neşeli olan Ankara cemiyetinin vazgeçilmezi için “Söndürmeyi bırak bugünün yıldızın Ebru değildi sendin Mehtap her zaman ki gibi şeklinde söylemlerle en güzel fotoğrafları karelediler.

EMİNE GÜRBÜZ – HÜLYA ALTINEL- MEHTAP DEVECİ

HÜLYA ALTINEL – MEHTAP DEVECİ – GÜLİSTAN ÇELİK

EMİNE – EBRU – MEHTAP

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.