Kayseri’de Enis Destan’ı

24. dakikada perdeyi açan Enis Destan 58’de Pepe’ye attırarak yıldızlaştı. 87’de Bourabia skoru belirledi. Bordo-Mavililer, üçüncülük yarışında Beşiktaş ile arasındaki 4 puanlık avantajı korudu.

Kayseri’de Enis Destan’ı
Son Güncelleme: Whatsapp

VAR’da İspanyol Gonzales Fuertes görev yaptı.

Enis Destan, ligdeki 6 golünün 5’ini kafayla attı.

18’de sarı gören Eren, cezalı duruma düştü.

Taxiarchis Fountas, 64. dakikada direğe nişanladı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, galibiyetin ardından hedefl erinin Türkiye Kupası olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: “Oyunun bütününde çok doğru organizasyonlar yaptık. Ciddi bir şey vermedik oyunun içinde. Yediğimiz golde kızdım. Öne oynamamız gerekiyordu. Uğurcan bu ülkenin en önemli kalecilerinden biri. Hedefi miz üçüncülük. En yakın rakibimizden 4 puan önde olduğumuz süreci iyi bitirdik diye düşünüyorum. Trabzonspor’un kenetlenme zamanı. Türkiye Kupası’na talibiz. Bütün camianın pozitif enerjiyle birbirine destek olması lazım.”

Trabzonspor’un ikinci golünü kaydeden Nicolas Pepe, maçın ardından şunları söyledi: “Elbette kolay bir maç değildi. Zor bir maçı kendi açımızdan iyi yönettik ve iyi değerlendirdik. Bize özgüven getiren ikinci golü de bulduk ama son bölümde ne yazık ki gol yedik. Yine de kazanmayı bildik. Taraftarımızın önünde de gol atmak istiyorum.

Edin Visca, 1 gol ve 1 asistle yıldızlaşan Enis Destan’ın önemli bir transfer yapacağını söyledi: “Bu sezon Enis çok katkı verdi. Hoca onu doğru oynatınca golleri atıyor. Onunla oynamak kolay oluyor. İnşallah sağlıklı olursa önemli bir transfer yapacak. Her zaman onunla konuşuyorum. O da beni dinliyor. Büyük bir potansiyel. Futbolda geçmiş yok.

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.