Hollandalı Ä°ÅŸ Ä°nsanı Kenan Avcı Uluslararası “Boiling Point ” Adlı Filmde Oynadı 

Yapımcılığını Varol Porsemay ve Mert Soydemir’in yaptığı, Yönetmen koltuÄŸunda Tomas Szomju, oturduÄŸu görüntü yönetmenliÄŸini ve kameramanlığını Gün Obuz’un  yaptığı aksiyon,drama projesi “Boiling Point ” (Kaynama Noktası ) filmin çekimleri Hollanda’da..

Hollandalı Ä°ÅŸ Ä°nsanı Kenan Avcı Uluslararası “Boiling Point ” Adlı Filmde Oynadı 
Son Güncelleme: Whatsapp
Yapımcılığını Varol Porsemay ve Mert Soydemir’in yaptığı, Yönetmen koltuÄŸunda Tomas Szomju, oturduÄŸu görüntü yönetmenliÄŸini ve kameramanlığını Gün Obuz’un  yaptığı aksiyon,drama projesi “Boiling Point ” (Kaynama Noktası ) filmin çekimleri Hollanda’da tamamlandı.
Başrollerde dünyada gişe rekorları kıran Testere (SAW) film serisinden Costas Mandylor, aksiyon filmleriyle tanınan İtalyan aktör Michael Segal, Mert Soydemir, Bradley Zom ve Kenan Avcı yer aldılar.
   
 İlk projesi olan “Kaynama Noktasın’da Türk mafya lideri rolünü canlandıran iÅŸ insanı Kenan Avcı,Costas Mandylor gibi baÅŸarılı bir Hollywood yıldızıyla karşılıklı oynamaktan gurur duyduÄŸunu belirtti.
Hollanda medyasınında ilgisini çeken projenin çekimleri Hollanda’da birçok popüler mekanda Kinefinity Türkiye sponsorluÄŸunda  gerçekleÅŸti

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.